Opvang

Zoek je opvang voor je jonge kind? Dan wil je een veilige plek waar je zeker weet dat je kind in goede handen is. Door onze opvang kun je werk of studie goed combineren met je gezin.

Kinderdagopvang
Onze kinderdagopvang is een warme plek, waar kinderen met plezier de dag doorbrengen. Naast de juiste verzorging is er ook aandacht voor de ontwikkeling van je kind. De groep varieert tussen de tien en vijftien kinderen. Kinderen tussen 0 en 4 jaar kunnen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.30 uur tot 18.30 uur bij ons terecht.

Peuteropvang
De overgang van thuissituatie naar de kleutergroep kan best spannend zijn. Zeker als je kind nog (niet veel) bij de kinderopvang is geweest. Wil je zorgen voor een soepele start op school? Merk je dat je peuter wel wat extra uitdaging kan gebruiken? Of vind je het belangrijk dat je kind met leeftijdsgenoten speelt?

Bij onze peuteropvang kunnen kinderen twee dagdelen per week terecht om alvast vertrouwd te raken met een schoolomgeving. Kinderen met een VVE-indicatie kunnen vier dagdelen terecht. De groep mengt zich met de kinderdagopvanggroep. Je peuter werkt met dezelfde thema's als in het onderwijs. Je kind komt al op een speelse manier in aanraking met:
  • Taal
  • Rekenen
  • Sociale vaardigheden
  • Beweging (motoriek)
Meer informatie? 
Meer info lees je in de folder dagopvang en folder peuteropvang. Ook kun je terecht op de website van GOO Opvang en Onderwijs. Natuurlijk kunt je ook altijd contact met ons opnemen. 

Rondleiding?
Ben je nieuwsgierig en zou je wel eens een kijkje willen komen nemen bij ons op de dagopvang of de peuteropvang? Je bent van harte welkom om een keer langs te komen. We leiden je graag rond in ons kindcentrum en vertellen je alles wat je wilt weten. Maak je vooraf even een afspraak via onderstaand mailadres of telefoonnummer? 

Aanmelden
Wil je je kind graag aanmelden voor onze opvang? Daarvoor vind je hier onze inschrijfformulieren voor opvang